تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/11/10 - 15:47
کد خبر: 459745

چرا استقلال مانند فصل قهرمانی نیست؟/ ساپینتو کارش را با پرخاشگری و فریاد زدن پیش می‌برد!

چرا استقلال مانند فصل قهرمانی نیست؟/ ساپینتو کارش را با پرخاشگری و فریاد زدن پیش می‌برد!

بازیکن پیشین استقلال می‌گوید اگر استقلال بتواند به یک ثبات مشخصی دست پیدا کند، می‌تواند عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا،بازیکن پیشین استقلال می‌گوید اگر استقلال بتواند به یک ثبات مشخصی دست پیدا کند، می‌تواند عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته باشد.

استقلال به عنوان مدعی عنوان قهرمانی لیگ برتر نتوانسته عملکرد باپباتی را در دوره مربیگری ریکاردو ساپینتو نشان دهد و وعده‌های این مربی برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر فعلا واقعیت نزدیک نشده و استقلال با اختلاف پنج امتیازی، در رده چهارم جدول قرار دارد. با این حال استقلال بعد از تجربه دو شکست و یک تساوی در پنج هفته اخیر در لیگ برتر، توانست با شکست قاطع ملوان تا حدودی به وضعیت خود سروسامان بدهد.

علی علیزاده، بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال  درباره شرایط این روزهای آبی‌پوشان پایتخت گفت: تجربه ثابت کرده که تیم‌هایی پرنوسان در نتیجه‌گیری، نمی‌توانند موفق باشند و شرایط‌شان سخت می‌شود. استقلال نتوانسته به ثبات خوبی برسد و این مساله در طول فصل به استقلال ضربه می‌زند. تیمی که می‌خواهد قهرمان شود، باید حداکثر امتیازات را در مسابقه‌های خود بگیرد.

ساپینتو کارش را با پرخاشگری و فریاد زدن پیش می‌برد!

او ادامه داد: فتح‌الله‌زاده و تیم مدیریتی استقلال تلاش می‌کند باشگاه بتواند به ثبات برسد. سرمربی تیم خارجی و مربی خوبی است اما دیگران دست این مربی را خوانده‌اند و می‌دانند که او کارش را با پرخاشگری و فریاد زدن پیش می‌برد!

این بازیکن سابق استقلال خاطرنشان کرد: استقلال کار سختی در پیش دارد. این هفته هم استقلال با مس کرمان بازی دارد و تقابل تیم‌های بالای جدول با پایین جدول، تقابل‌های بسیار سختی است. آبی‌ها اگر بتوانند بازی این هفته و هفته آینده را با پیروزی پشت سر بگذارند، می‌توانند به یک ثبات مشخصی دست پیدا کنند.

استقلال رهبر ندارد

علیزاده درباره مشکلات فنی استقلال در تقابل‌ با حریف‌های خود در لیگ برتر خاطرنشان کرد: تیم‌های بزرگ‌ باید بازیکنانی داشته باشد که وقتی بازی گره می‌خورد، گره بازی را باز کنند. استقلال در فصل جاری آن مهره خوب را ندارد. یک رهبر خوب در ترکیب استقلال نیست. حتی یک لیدر خوب هم روی نیمکت نیست. شاید خسرو حیدری تنها وزنه قابل توجه تیم روی نیمکت تیم باشد. فکر می‌کنم استقلال یک بازیکن طراح کم دارد. اگر این بازیکن در تیم وجود داشته باشد، استقلال می‌تواند شرایط  بهتری کسب کند. ارسلان مطهری و بقیه مهاجم‌ها گلزن هستند اما خوب تغذیه نمی‌شوند.

مس کرمان تیم دست و پا بسته‌ای نیست

بازیکن پیشین استقلال درباره تقابل آبی‌پوشان پایتخت مقابل مس کرمان در هفته هجدهم رقابت‌های لیگ برتر خاطرنشان کرد: استقلال اگر می‌خواهد بالای جدول باشد، باید مس کرمان را ببرد. مس کرمان تیم دست و پا بسته‌ای نیست و یک تیم بسیار خوب و باانگیزه است و تلاش می‌کند که در لیگ سقوط نکند.

او درباره مشکلات مدیریتی باشگاه استقلال گفت: به نظرم ثبات مدیریتی مساله خیلی مهمی است. یکی از دلایلی که مس رفسنجان راه به ۶ تیم برتر لیگ تبدیل کرده، ثبات مدیریتی‌ است. بگذارید آجورلو یا فتح‌الله‌زاده ۴-۳ سال در باشگاه فعالیت کنند؛ اگر این اتفاق رخ دهد قطعا عملکردشان خوب خواهد شد. فتح‌الله‌زاده با دید باز مدیریت باشگاه استقلال را قبول کرده است. فکر می‌کنم اگر مدیریت باشگاه استقلال ثبات داشته باشد، می‌تواند عملکرد موفقیت‌آمیزی برجای بگذارد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسکن ملی به کجا رسید؟
انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان توسط سپاه
امیر دریادار سیاری: جنگ امروز، جنگ اراده‌هاست
پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز ضاحیه؛ ۳۶ شهید و زخمی در حملات به لبنان
دستاورد مدیریت جهادی رهبر شهید انقلاب، بعثت مردم در میدان است
قیمت طلا، سکه و اونس امروز ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد
بورس در مدار صعود؛ شاخص کل ۹۷ هزار واحد رشد کرد
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
تفنگدار سابق آمریکایی: به ایران آمدم تا از طرف مردم آمریکا از مردم ایران عذرخواهی کنم
تفاوت بختیاری‌زاده با تارتار در دربی
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
استقبال خانواده‌ها از دبیرستان پلیس
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵
تداوم «جنگ افروزی»، نتیجه ثابت انتخابات رژیم صهیونیستی است
فایننشال تایمز درباره تبعات تجاوز به ایران: موج تورم جدید در راه است
اجازه ندهید فرزندان شما را به مزدوران جنگ غیرقانونی‌شان تبدیل کنند
طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top